Klassisk massage

Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga dina besvär eller att hjälpa dig med direkta problem som t ex onda axlar, trötta ryggar, musarm, huvudvärk mm.



Behandlande massage

I den behandlande massagen arbetar vi med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten. Exempelvis domningar i händer, huvudvärk eller stela muskler. Vi arbetar med djupgående massage, terapeutisk töj och triggerpunktsbehandling.


Idrottsmassage

En idrottsmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar massören upp de muskler som orsakar problematik. Alla behandlingar är individuella och i samråd mellan dig och din terapeut erbjuds du terapeutisk stretch, triggerpunktsbehandling eller dry needling för bästa resultat.


Avslappningsmassage

Härligt avslappnande massage som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad eller vill slappna av. Behandlingen är minst 60 min lång just för att du ska ha möjlighet att hinna komma ner  i varv.  

Hot Stone Massage

Massage som kombineras med varma stenar för att med hjälp av värmen komma djupare ner i muskulaturen. Värmen gör det väldigt avkopplande och är ett bra sätt att komma ner i varv på. 

Body Scrub och Massage

Behandlingen börjar med en kroppspeeling följt av massage där du får välja mellan 4 olika oljor med olika egenskaper. 
Scrub är bra för dig som tycker att det kan göra ont med massage då scruben förbereder kroppen på massagen. 

Regelbundna muskelbehandlingar

  • gör att vi blir piggare och mer effektiva
  • ökar vårt immunförsvar
  • förbättrar humöret och sömnen
  • lindrar muskelvärk
  • sänker nivån av stresshormoner
  • är avslappnande


Ej avbokad tid innan 24h debiteras med fullt pris.