Monika Bertgren

Monika Bertgren

Mitt intresse för det mediala började vid mina unga år i Tornedalen, där jag har mina rötter. Efter egna studier och med hjälp av flera olika skolor och läromästare har det med åren lett mig till att arbeta mer djupgående med shamanismen.

I min bakgrund har jag magisterexamen i biologi/ekologi och dess förr innan en undersköterske utbildning. Under 80-talet och 90-talet arbetade jag som undersköterska men idag arbetar jag sedan drygt 10 år tillbaka som kommunekolog. 

Under åren 2008-2010 har jag utbildat mig inom energi medicin hos Four Winds Society via Alberto Villoldo. År 2010 fick jag min certifiering inom energi medicin av Alberto Villoldo. Därefter har jag byggt på olika påbyggnadskurser inom shamanismen och andra områden inom det andliga.

Meditativ Trumresa 
Vi samlas i lokalen i en mindre grupp. Du kommer precis som du är. Några förkunskaper eller förberedelser behövs inte för att delta.
Inledningsvis guidar jag dig med mina ord för att du ska ledas in i ett meditativt tillstånd. När jag känner att det är dags tar jag fram min trumma. Du behöver bara koppla av och uppleva trummans ljud.
Du kan antingen sitta på en stol eller ligga ner så som det känns bäst för dig. När trumman har tystnat sitter vi kvar ett tag i tystnaden.

18/8 (kostnadsfritt)
25/8 (start)
15/9
22/9
6/10
19/10
2/11
16/11
30/11 (avslutning)

Anmälan skickar ni till monika@shamonika.se eller på www.shamonika.se