Linda Forsman 

Global yoga - Start 1 September 2021


8 Onsdagar med start 1 September, kl 18.30 -19.30 

Investering 1095kr (betalning via faktura som skickas via mail)

Skicka din anmälan till hernoyoga@gmail.com med ditt namn telefonnummer. Begränsat antal platser. 

Global yoga utmanar både din power och din mjukhet. En yoga som flödande, nyfiken, eftertänksam och lekfull, får dig att släppa huvudet och landa i kroppen. 

Jag heter Linda Forsman och jag är utbildad till yogalärare via Global Yoga. Global Yoga är anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasserna med precision och flöde.
Yoga handlar inte om att vara vig eller att kunna göra avancerade fysiska positioner, yoga är så mycket mer än så - de fysiska positionerna är bara en del, och de behöver faktiskt inte vara så avancerade alls.
Yoga består av olika system som tränar både kropp och sinne. Yoga innehåller många delar, bland annat pranayama (andningsövningar), asanas (fysiska positioner) samt olika meditationstekniker och avslappningsövningar.
Syftet med yoga är att lugna sinnet och istället skapa en inre ro, minska stress och släppa spänningar i kroppen. Yogan hjälper oss att skapa medvetenhet och att bli mer närvarande i nuet.