Ansiktsbehandlingar

Vi är stolta återförsäljare av ekologiska, svensktillverkade produkter från Maria Åkerberg (MÅ). Vi använder vi oss av Maria Åkerbergs produkter i alla våra behandlingar.
Har du möjlighet att innan besöket ta bort makeup så sparar vi tid i behandlingen till mer effektiva delar. Men annars löser vi det! ;)   Produkter med silikoner och mineraloljor stör direkt behandlingsresultatet.
Huden bör inte utsättas för sol och peeling de 24 nästkommande timmarna efter behandlingen. Rekommenderas att göra en behandling var 6e vecka för bästa resultat.

Klassisk ansiktsbehandling    25/50/90 min, 450/700/1050 kr
En behandling som passar alla. Välj utförande, snabb, medel eller en lång härlig ansiktsbehandling anpassad efter din hudtyp och tillstånd. Avkoppling på högsta nivå! 90 min innehåller dubbelrengöring, hudanalys, peeling i ånga, en lång härlig massage, skalpmassage, handmassage, varma handdukar och dubbelmask. Avslutas med produkter anpassade till dig. Tips och råd på produkter som passar dig. En behandling med extra allt. Vet du inte vilken av alla behandlingar som skulle passa dig kan du alltid välja en klassisk.

Ungdom 25/40 min, 450/650 kr
För den unga förmågan har vi ansiktsbehandling ungdom. Balanserade och lugnande som en hud i ständig förändring ofta är. Både produkter och utförande är lugnande, rengörande och ger mycket fukt till huden.

Man  50 min, 700 kr
En välgörande och skön ansiktsbehandling riktad till män. Behandlingen ger lyster till din hud, motverkar inväxta hårstrån skalpmassage, handmassage, varma handdukar och dubbelmask. Raka dig gärna inte samma morgon som du ska få behandling, då huden blir mycket känslig efter rakning.


Anti-Age  60 min, 750 kr
En behandling passande den mogna huden som förebygger ålderstecken och återför lyster till din hud.
I den här behandlingen använder vi produkter som är uppstramande och utslätande och som tillför mycket fukt. i behandlingen får du en härligt lång aktiverande massage med koppor som ökar spänst och vitalitet i huden. Råd och tips på produkter som passar dig.


Djuprengörande 25/60 min, 450/750 kr
Välj mellan en snabbare rengörande boost eller en längre behandling med dubbelrengöring, hudanalys, peeling i ånga, lättare djuprengöring, AHA-syra, en lång härlig massage, som är uppstramande, utslätande och ger mycket fukt. Passar en oren, obalanserad hud som behöver extra vård och omtanke.

Lyx och Relax behandling 80 min 950 kr (30 min rygg och nackmassage + 50 min ansiktsbehandling)
I denna ljuvliga behandling börjar vi med en riktigt avkopplande massage för rygg och nacke, därefter en ansiktsbehandling som är anpassad till din hudtyp och tillstånd. Kan inte gå fel med varma handukar, avkopplande massage och hudvård. Väl unt!

Lyx och Relax behandling 90 min ,1200 kr  (30 min bodyscrub + massage + 60 min ansiktsbehandling inkl. färgning av bryn och fransar)
Bodyscrub förbereder huden för massage och peelar bort döda hudceller som gör huden mjuk och smidig. Den här lyxiga behandlingen innehåller skrubb av ryggen och därefter en välgörande rygg- och nackmassage samt avslutande ansiktsbehandling, med varma handdukar, peeling i ånga, mask och ljuvlig ansiktsmassage bland annat. ;)

Lyx och Relax behandling 120 min, 1450 kr (60 min bodyscrub + massage + 60 min ansiktsbehandling inkl. färgning av bryn och fransar)
Bodyscrub förbereder huden för massage och peelar bort döda hudceller som gör huden mjuk och smidig. I den här lyxiga behandlingen får du skrubb av hela kroppen och därefter en välgörande helkroppsmassage. från topp till tå. Efter massagen får du en avkopplande ansiktsbehandling, med varma handdukar, peeling i ånga, mask och ljuvlig ansiktsmassage bland annat. ;) Hela kroppen får sitt!

Frans och Brynfärg tillval i ansiktsbehandling, 200 kr

 

FÖRDELAR/RESULTAT: 

• Förebygger ålderstecken 

• Huden får bättre lyster 

• Motverkar pormaskar 

• Verkar avstressande