Yinyoga

Yin yoga är en av det lugnaste yogaformerna. De enkla ställningarna utförs sittande eller liggande och till skillnad från många andra yogastilar låter yin yoga dina muskler slappna av helt.

Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro – mindfulness. Allt går mycket långsamt, vilket gör att stela höfter, lår och axlar sakta öppnas upp och blir mera smidiga.

Yin yoga passar alla människor och kroppar, även för gravida. Den är särskilt effektiv för stela och orörliga personer. Den har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. Det är även ett bra komplement till annan fysisk aktivitet t ex löpning, styrketräning eller andra yogaformer.  

Kom och yoga i en av Härnösands härligaste lokaler! 

Terminstart 3 Oktober 2018. 

Onsdagar kl. 17.30 - 18.30 på Härnösands hälsostudio.

Anmäl dig om du vill komma på dropin yoga. Begränsat antal platser. 


Hathayoga Lugn 
Ett pass som är till för alla. Passar dig som vill delta i ett lugnare yogapass. Vi fokuserar på andningen och känslan i kroppen medan jag guidar dig in och ur positionerna på ett harmoniskt sätt.

Hathayoga Flow 
Detta är ett mer fysiskt utmanande pass. Passar dig som vill ha lite mer flyt i rörelserna och vill fokusera på din teknik. Innehåller styrka och core-övningar blandat med klassiska yoga-övningar.


Båda passen är uppbyggda av asanas (yogapositioner), pranayama (andningsövningar) och meditation. Asanas förbereder oss för att
sitta i meditationsposition och pranayama ger oss ett meditativt tillstånd som vi tar med in i meditationen 

Kom och yoga i en av Härnösands härligaste lokaler!

Tisdagar på Härnösands Hälsostudio

Hatha lugn kl. 17.30 - 18.30

Hatha flow kl. 19.00 - 20.00

Datum:  25/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10, 6/11, 20/11, 27/11

Anmäl dig om du vill komma på dropin yoga. Begränsat antal platser.Balans och Rörelse
Ett lättare pass där fokus ligger på just balans och rörlighet. Lättare styrketräning och kondition blandas alltid in i passet. Det passar dig som vill komma igång att röra på dig samt för dig som aldrig tidigare tränat. Passen individanpassas efter dina förutsättningar.
Vi träffas och umgås under rörelse i 8 veckor!

Tid för Balans och rörelse Tisdagar kl. 13.00-14.00 på Härnösands hälsostudio
Start 18/9


 

För anmälan, frågor eller drop-in bokning fyll i formuläret nedan