Klassisk massage

Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga dina besvär eller att hjälpa dig med direkta problem som t ex onda axlar, trötta ryggar, musarm, huvudvärk mm.


Behandlande massage

Den behandlande massagen passar dig som har muskulära besvär eller problem men som inte vill ha en idrottsmassage.

I den behandlande massagen arbetar vi med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten. Exempelvis domningar i händer, huvudvärk eller stela muskler. Vi arbetar med djupgående massage, terapeutisk töj och triggerpunktsbehandling.


Idrottsmassage

Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som brukar kallas för idrottsmassage. En idrottsmassage är helt enkelt en massage där resultatet kommer i första hand. Så det är en bra behandling för alla med problem.

En idrottsmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar massören upp de muskler som orsakar problematik. Alla behandlingar är individuella och i samråd mellan dig och din terapeut erbjuds du terapeutisk stretch, triggerpunktsbehandling eller dry needling för bästa resultat.

Idrottsmassage har i fler och fler studier de senaste åren kunnat påvisa en märkbar effekt. Det är därför något som de flesta som idrottar på någorlunda seriös nivå bör göra regelbundet.


Avslappningsmassage

Härligt avslappnande massage med varma oljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. 
Osteopatisk Behandling

När du besöker vår osteopat får du frågor om din sjukdomshistoria, din hälsa och livsstil. Detta görs för att skapa en så bra bild som möjligt om faktorer som kan vara relaterade till dina besvär. Där efter görs en fysisk undersökning där osteopaten observerar din hållning och ditt rörelsemönster. I undersökningen ingår även medicinska tester som t.ex. blodtrycksmätning och neurologiska tester där osteopaten testar dina reflexer, känsel och muskelstyrka. Därefter förslås lämplig behandling.   

Osteopater använder sig av olika behandlingstekniker bland annat massage, manipulation och mobilisering.


Ge bort ett massageogram!

Överraska en vän eller kollega med ett massageogram! Vi åker under dagtid ut till arbetsplatsen och ger massage till personen i fråga.

Hur går det till?

Ni ringer oss och bokar ett massageogram. Vi åker till alla företagsadresser inom Härnösand.

Ni kan välja mellan 30 eller 60 min massage. All utrustning som musik, olja och bänk har massören med sig.

Er vän får massage på plats, t.ex. i sitt kontorsrum. Om ni önskar tar massören med sig ett kort eller blommor ni köpt in till behandlingen och läser upp en gratulation från er.

Regelbundna muskelbehandlingar

  • gör att vi blir piggare och mer effektiva
  • ökar vårt immunförsvar
  • förbättrar humöret och sömnen
  • lindrar muskelvärk
  • sänker nivån av stresshormoner
  • är avslappnande


Ej avbokad tid innan 24h debiteras med fullt pris.