Information om personuppgiftsbehandling
Den 25/5-2018 trädde EU:s nya dataskyddsförorning (GDPR) i kraft och ersätter då personuppgiftslagen (PuL).
Med GDPR stärks skyddet av den personliga integriteten ytterligare och vi vill därför infomera dig som kund hos Härnösands Hälsostudio om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Härnösands Hälsostudio åtar sig att skydda och respektera din integritet vid utförande av våra tjänster, vid kontakt med dig och vid all behandling av dina personuppgifter som vi utför. Härnösands Hälsostudio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Personuppgiter innebär all information som kan hänföras till en identiefierbar fysisk person.

Säkerhet
Vi vidtar alla lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda dina personuppgiftermot otillbörlig åtkomst, förändring eller förstörelse. Det innebär dock alltid en risk att lämna ut personuppgifter på digitala kanaler då det inte helt går att skydda tekningsystem från intrång.

Personuppgifter som hämtas om dig eller som du lämnar till oss.
Vi kan komma att samla in följande uppgifter om dig för att vi skall kunna leverera den bästa servicen till dig.
* Namn * E-post * Postadress * Telefonnr
Korrespondensen mellan dig och oss kan komma att sparas för att vi ska kunna uföra våra tänster på bästa sätt.

Ändamålen med behandlingen
För att kunna kommunicera med dig
För att upprätta och underhålla din journal hos oss
För att underhålla dina beställningar
För att administrera din betalning av tjänsterna
För att administrera dina ärenden hos oss
För att leva upp till krav enlige lag, förordning eller myndighetsföreskrift
För att kunna genomföra marknadsundersökningar
För att kunna komma i kontakt med dig och skicka information och erbjudande till dig.

Utlämning av uppgifter
Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till tjänsteleverantörer, såsom betalningsförmedlare för att kunna kräva in obetalade fakturor. Vi kan också komma att lämna ut dina personuppgifter till myndigheter, såsom Skatteverket eller polis, domstol och andra brottsbekämpande myndigheter, om vi är skyldiga att göra detta enligt lag eller för att skydda våra rättigheter eller tredje parts rättigheter.

Överföring till tredje land
Dina personuppgifter kommer inte att överföras till länder utanför EU/EES (inte utanför Sverige heller)

Ändringar i personuppgiftspolicyn
Denna personuppgiftspolicy kan komma att uppdateras från tid till annan. Den senaste versionen hittar du alltid på denna sida. Vid uppdateringar som är av avgörande betydelse för hur vi hanterar dina personuppgifter (t.ex. ändring av angivna ändamål för behandlingen) och som kan vara av avgörande betydelse för dig, kommer vi i de fall du är kund hos oss att meddela dig via e-post.

Radering av uppgifter
Dina personuppgifter kommer inte att bevaras under längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen och vi kommer i övrigt att radera personuppgifter på sätt som följer av tillämpad lagstiftning.

Rätt att begära information
Du äger rätt att begära information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och dessutom få eventuella ofullständiga, felaktiga, inaktuella eller oväsäntliga uppgifter rättade, borttagna eller uppdaterade. Vill du veta huruvida vi behandlar personuppgiter om dig kan du skicka en skriftlig begäran till oss. (se nedan)

Kontaktuppgifter
Om du har några frågor om vår personuppgiftspolicy eller har någon annan fråga angående vår behandling av dina personuppgifter får du gärna kontakta oss på info@hhstudion.se